dimarts, 27 d’abril del 2010

Balaguer: els segons en el rànquing dels millors vídeos del 25A


Diversos portals d'internet han elaborat una peculiar enquesta entre els lectors on es votava el millor vídeo de campanya de les diferents poblacions on s’ha fet la consulta del 25A. En representació de Balaguer hi participava el videoclip ‘ves què hi farem’ elaborat per Maria Tuset a partir de la música de Santapau i Mahoni, enregistrat a la nostra ciutat el passat mes de febrer.

Tot i que en aquest peculiar concurs hi participaven fins a trenta-cinc vídeos el resultat final ha mostrat una clara preferència pels vídeos de Valls i de Balaguer, que han obtingut respectivament un 30% i un 20%. A molta distància venien les propostes d’Olost (11%), la Seu d’Urgell (8%) o Granollers (7%). Al concurs hi participaven poblacions com Reus, Igualada, Manresa, Girona, Calella o Tordera.

Del clip ‘Ves què hi farem’ se n’ha fet una edició limitada en dvd al preu simbòlic de 3 euros per col·laborar en els costos d’enregistrament. Paral·lelament se n’ha penjat tres versions al youtube subtitulades en català, castellà i anglès, que ja compten amb més de 16.500 visites en només 15 dies.

+ INFO: ARAPONENT, DIRECTE.CAT, BLOC D'EN TONI STRUBELL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada