dimarts, 25 de maig del 2010

La campanya de Balaguer Decideix s'ha tancat amb superàvit

Aquest passat divendres es van donar a conèixer els comptes de la plataforma ciutadana Balaguer Decideix. La campanya va costar més de 5.000 euros, que es van recaptar bàsicament amb la venda de talonaris de loteria i de donacions. S'ha seguit rigorosament el pressupost aprovat inicialment, de manera que pràcticament no hi ha hagut desviacions, i s'ha tancat la campanya amb un balanç positiu de 89 euros, gràcies al fet que molta gent no ha volgut cobrar la feina que ens ha fet.

En el capítol de despeses la partida més important se l'ha endut la impressió i distribució dels set díptics, que suposa la meitat de les despeses, seguit de les pancartes (15%) i els sobres i paperetes (10%). La font més important d'ingressos ha estat la venda de talonaris (39%) i les grans donacions (32%), seguides de les donacions d'imports petits, els ingressos generats per la pròpia activitat, les aportacions dels grups polítics i les dels membres-voluntaris.

Com que l'objectiu final de la plataforma ciutadana és que es pugui celebrar a tot el país un referèndum d'autodeterminació que sigui vinculant i oficial, i això encara no ha passat, hi ha hagut unanimitat a l'hora de valorar la continuïtat de Balaguer Decideix, una plataforma no partidista i oberta a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada