dimecres, 7 d’abril del 2010

Balaguer Decideix engega el vot anticipat

Aquest cap de setmana Balaguer inaugura el vot anticipat. La Junta Electoral ha nomenat una trentena de fedataris que seran els encarregats de recollir-lo durant els quinze dies de la campanya. Aquest sistema facilita el vot als electors amb mobilitat reduïda i també garanteix l’anonimat ja que permet votar sense desplaçar-se a un col·legi durant la jornada electoral.

Aquests fedataris li faciliten a l’elector diferents paperetes per a cada sentit del vot i el sobre de la votació. I recullen els sobres amb els vots, que la Junta Electoral custodia al Consell Comarcal fins el dia 25 d’abril. Si voleu que un fedatari del vot anticipat passi pel vostre domicili, negoci, entitat o colla d’amics, poseu-vos en contacte amb Balaguer Decideix a balaguerdecideix@gmail.com o al 667631688.

Ja s'ha confirmat que hi haurà una taula de recollida de vot anticipat tots els dissabtes al mercat, i una altra durant la diada de Sant Jordi al Passeig. A partir de divendres també es podrà votar de dilluns a divendres totes les tardes al local electoral, a la Banqueta núm. 3. i es preveu recollir-ne en diferents esdeveniments culturals, socials i esportius de la nostra ciutat.

1 comentari: