dimarts, 19 de gener del 2010

L'Ajuntament de Balaguer cedirà espais per fer les votacions

Bona part dels col·legis electorals de la consulta del 25 d'abril a Balaguer es faran en dependències públiques, segons ha explicat la subcomissió de logística de Balaguer Decideix, que ha agraït les facilitats donades tant des de l'Ajuntament com des del Consell Comarcal. La intenció de la plataforma és repetir sempre que es pugui amb els mateixos col·legis que a les altres eleccions.

De moment ja s'han confirmat la sala d'exposicions de l'Ajuntament pels veïns del centre històric, el Centre Cívic del Firal pels veïns d'aquest barri, el col·legi 'La Noguera' per la gent del secà i el parvulari 'Patufet' i el Poliesportiu pels veïns dels barris del Carrer Urgell.

La diferència que hi haurà respecte les altres votacions és que es podrà votar al col·legi on es vulgui, independentment del carrer on estiguem empadronats. Per garantir que un cop votat en una urna no es pugui votar en cap més, caldrà introduir el número del DNI en un sistema informàtic abans d'exercir el vot. Tots els ordinadors de tots els col·legis estaran connectats en xarxa, i aquestes dades seran destruïdes el mateix dia, després de l'escrutini.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada