diumenge, 2 de maig del 2010

Elogis de periodistes i escriptors a Balaguer Decideix

Són moltes les columnes de premsa i blocs que han dedicat l’article d’aquesta setmana a felicitar Balaguer Decideix. Fem-ne un breu tast:

El periodista Francesc Canosa afirma que “Balaguer Decideix ha treballat de manera exemplar tenint-ho tot en contra. Per què? A Balaguer ha treballat la Catalunya viva, la Catalunya lliure. I avui, l’únic motor de Catalunya, els únics que tiren endavant, que treballen, són els catalans que volen un país lliure.”

L’escriptor Rafel Molina creu que “Sortosament hi ha una bona quantitat de gent disposada a treballar ‘gratis et amore’ per uns ideals. Hi ha gent capaç de dedicar temps, esforços i diners en benefici de Catalunya. Aquesta societat civil que ha deixat bocabadats els observadors internacionals presents a les consultes. Hem de felicitar aquesta gent. Balaguer decideix, per exemple.”

L’articulista del diari SEGRE Àitor Carrera opina que “La plataforma va mobilitzar tanta gent com el partit més votat. A les últimes municipals CiU va sumar 1.990 vots i PSC 2.726. Si 2.704 vots són pocs, encara resultarà que aquí hi ha equips de govern amb poc suport popular.”

Finalment, el columnista d’Artesa de Segre Moisés Martí escriu “A Balaguer ho tenien difícil, però han tingut una cosa que li falta a la nostra classe política: coratge, persistència, creativitat i il·lusió. Aquest 22,47% ha estat possible per tenir un equip de gent rigorosa, treballadora, tenaç i creativa. El mateix Pep Guardiola els voldria al seu staff tècnic.”

+ INFO: ARTICLE DE L'ÀITOR CARRERA, ARTICLE DEL RAFEL MOLINA, ARTICLE DEL MOISÈS MARTÍ, ARTICLE DEL FRANCESC CANOSA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada