divendres, 29 de gener del 2010

El 'dret a decidir' omple la Sala d'Actes de l'Ajuntament


Un total de sis grups polítics han participat aquest divendres a la taula rodona organitzada per Balaguer Decideix per debatre sobre el dret a decidir. El format ha mirat d'afavorir que tot el públic pogués participar, i fins i tot s'ha habilitat un correu electrònic a través del qual els balaguerins han pogut formular anticipadament preguntes als ponents.

L'acte ha estat presentat pel periodista Àlvar Llobet i s'ha estructurat amb l'objectiu de facilitar que tots els arguments es poguessin defensar. L'organització ha convidat tots els grups polítics independentment de si tenien representació a l'ajuntament, per evitar l'orientació del vot en un dels dos sentits.

La taula rodona ha servit per tancar una ronda de trobades que Balaguer Decideix ha mantingut durant el mes de gener amb tots els grups polítics, inclosos els que són contraris a la celebració de la consulta, per poder-los explicar el plantejament de la plataforma organitzadora de la consulta, radicalment neutral en el sentit del vot. Per això des de Balaguer Decideix es lamenta profundament les absències al debat.

+ INFO: DIARI LA MAÑANA, REVISTA GROC, NOGUERA MAGAZÍN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada