dijous, 14 de gener del 2010

'Iniciativa per Catalunya' de Balaguer dóna suport a la consulta

Aquests darrers dies ens hem reunit amb la secció local d'Iniciativa. Hi ha hagut molt bona sintonia i la consulta d'autodeterminació que proposarem a la ciutadania el proper 25 d'abril ha estat molt ben valorada. La gent d'ICV de Balaguer s'han compromès a ajudar-nos econòmicament per a la bona preparació de la consulta, i molts militants s'han incorporat a títol personal a la plataforma. Reproduïm la nota de premsa rebuda d'ICV:

El grup municipal d'ICV a Balaguer considerem que les consultes populars són una eina de la democràcia participativa important i a explotar. La democràcia no sols es construeix votant el dia de les eleccions, sinó que ha de ser una implicació diària de la ciutadania en els afers comuns. Aquesta participació la considerem un dret i un deure fonamentals.

'Balaguer Decideix' està organitzant una consulta popular així que té tot el nostre suport en la seva tasca. 'Balaguer Decideix' no proposa una opció de vot, sinó que proposa una pregunta, obrint-se a la participació sigui quina sigui la seva opinió. Promovem així que es realitzin consultes populars i esdevenint precedent per a que es realitzin properes consultes.

No estem d’acord de l’ús partidista d’aquesta qüestió, cosa que va fer que ens abstinguéssim en la moció presentada en el Ple d’aquest consistori.

+INFO: ICV BALAGUER

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada